Sfeer
Muziek: [ aan | uit ] Begin pagina Nederlands Deutsch
Fox Partycentrum - Slag om Grolle - brouwersmaal in de oude calixtuskerk

Brouwersmaal in de oude calixtuskerk

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober was de Oude Calixtuskerk van Groenlo omgebouwd tot een authentieke 17e eeuwse taveerne en hebben bezoekers, deelnemers van de Slag om Grolle en u als vaste gast van Fox Horeca kunnen genieten van een bijzonder en historisch Brouwersmaal.

Het waren bijzondere avonden met volop entertainment, Grolsch bier in kruiken en een uitgebreid 4-gangen diner geheel in de stijl van 1627. Fox Horeca heeft alle horeca op en rond de Slag om Grolle verzorgd. Er werd een prachtig 4-gangen menu met pure gerechten in stijl opgediend.  Tafels vol lekkernijen en puur ‘eet entertainment’ om alle zintuigen te prikkelen.

Dit alles in een prachtige ambiance. Robuuste houten tafels en banken, waaraan iedereen aanschuift, bediening aan tafel gekleed in 17e-eeuwse kleding en twee speciaal ontworpen Grolsch barren zetten de authentieke uitstraling van de 17e eeuw verder kracht bij.  U heeft kunnen genieten van een heerlijke maaltijd bij kaarslicht, honderden sfeerlichtjes in het plafond, vaandels en draaiende kippen grillen.

 

 

 

 

© 2007-2019 Fox Partycentrum - Privacy statement | sitemap