Sfeer
Muziek: [ aan | uit ] Begin pagina Nederlands Deutsch
Fox Partycentrum - Saturday night

SATURDAY NIGHT HAS TO BE SPECIAL!!

Een bijzonder en culinair kijkje in de toekomst met tal van extra's uit verwenland Italië!

Wij nodigen iedere gast op een bepaald moment uit om plaats te nemen in onze Virtual Reality Lounge; waar u kennis mag maken en mag genieten van een unieke "VR-dining" beleving.

 

Virtual Reality
afgekort VR betekend eigenlijk virtuele werkelijkheid of schijnwerkelijkheid. We simuleren een omgeving via een VR-bril om u via diverse zintuigen onder te dompelen in een bijzondere ervaring van film en eten. Ook geur en tastzin zullen worden gebruikt om uw VR-dining beleving optimaal te laten zijn.

 

'U neemt plaats in onze lounge waar u een VR bril op krijgt en even ondergedompeld wordt....denk eraan om goed om u heen te kijken, want dan beleeft u alles! Door visualisatie, geur, tastzin en smaak zullen al uw zintuigen geprikkeld worden!

 

Dinerbuffet en Italiaans genieten
Natuurlijk gaat u ook genieten van alle gerechten hoeken in ons restaurant, gewoon zoals u het kent, met daarnaast een extra variatie aan Italiaanse gerechten.

Vitello tonato, carpaccio van ossenhaas, ossebucco en linguini pasta bereidt in een grote parmezaanse kaas zullen u zeker verheugen.

Een extra gerechtenhoek in het restaurant met aleen maar Italiaanse verwennerij: Charcuterie van mooie ham- & worstsoorten, Italiaans brood, bruchetta's, crostini's daarbij tapenades, pesto's, oliën, dips en boters. Breed assortiment aan olijven, gemarineerde groente, Italiaanse kaas en verse basilicum, rozemarijn en tijm. En dan tot besluit kiezen van onze dessertbar, waar speciaal voor u ook Italiaans schepijs te verkrijgen is.....dat wordt echt een feestje!

 

Barista
Tijdens deze zomer hebben wij niet stil gezeten en heel veel cappuccino gedronken, waarom? Oefenen, oefenen en nog eens oefenen om als een echte barista een met liefde bereidde cappuccino voor u te kunnen schenken, deze serveren we het liefst met zachte Italiaanse nougat....vier de nazomer in Mediterrane sferen gewoon in Vragender bij Fox Horeca!

Zaterdag avond kunt u reserveren vanaf 17.00 uur, u betaalt 
€ 32,50 per persoon, voor deze geheel verzorgde avond, exclusief de drankjes

 

WIN JIJ voor 5 personen "de 20-jarig" JUBILEUM HOOFDPRIJS?

Ben jij een creatief teken/ontwerp talent? Dan moet je hier zeker aan meedoen....

Wij geven jou de mogelijkheid om de allereerste FOX mascotte ooit te ontwerpen!

Jong en oud mag mee tekenen en meedenken over een uniek figuur, dier of creatie met een passende "Fox-naam!"

Mail tussen 18 augustus en 12 november je tekening, knutsel, of creatie naar info@foxhoreca.nl of per post aan FOX Horeca t.a.v Mascotte, Winterswijkseweg 13 7134 NB Vragender, beide o.v.v. je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en emailadres.

De mooiste inzendingen delen wij op onze FB-pagina (anoniem) en jij maakt kans om uitverkoren te worden tot de winnaar van de 20-jarig JUBILEUM Hoofdprijs van Fox Horeca.

1 jaar lang (2018) met 5 personen GRATIS dineren en drinken!

 

Actievoorwaarden zaterdag avond :

 

© 2007-2019 Fox Partycentrum - Privacy statement | sitemap